O nama

ZAŠTO MI? 

 

  

U želji da pratite nove trendove u ugostiteljstvu i vizuelnoj prezentaciji Vaših proizvoda, odlučili smo se da Vas u tome podržimo. Svakodnevno tragamo za inovativnim i modernim pratećim elementima koje će upotpuniti Vašu ketering ponudu, učiniti je primamljivijom i jedinstvenom.

 

U našoj ponudi pronaći ćete razne posude za deserte, u vidu desertnih čaša koje možete između ostalog korisiti za serviranje zalogaj salata, napitaka, musova, shake-ova, voćnih salata, torti i kolača.

  

 

 

 

Pored navedenog, iz naše ponude izdvajamo ambalažu za serviranje fingerfood zalogajčića tzv. "hrana s nogu", koja je u poslednje vreme sve aktuelnija na zabavama širom Srbije u vidu koktel zabava, poslovnih zabava, prijema i slično. 

 

Tu ubrajamo tanjiriće za posluživanje slanih i slatkih zalogaja raznih oblika i dimenzija, tacne, kao i veliki izbor dekorativni bockalica od drveta, bambusa i plastike.

 

U domenu našeg poslovanja, radimo i trgovinu na veliko (veleprodaja), te na velike količine pravnim licima odobravamo određeni % rabata.

 

 

 

N Pack VELEPRODAJA

Adresa: Venac Živojina Mišića 4, lokal 5, Sombor

Telefon: 069/533-16-11

prodaja@npack.rs

jekadjapic@yahoo.com